Republika Slovenija
Občina Celje
Občina Dobrna
Občina Štore
Občina Vojnik

Dovolilnica za parkiranje v SMJ Natisni

24. november 2015 ob 13:24
Področje: Promet  |  Ureja: Mestna občina Celje


Pozdravljeni,

Z ženo že leto dni živiva v najemniškem stanovovanju (Prešernova 8)v starem mestnem jedru. Imava urejeno dokumentacijo in prijavo začasnega prebivališča na zgoraj omenjenem naslovu. V letu 2016 želiva izdajo letne parkirne dovolilnice za eno vozilo na točno določenih parkirnih conah (proti veljavnemu ceniku in plačilu le-tega, seveda), želim pa povratmo informacijo če je priloga začasnega bivališča dovolj relevanten dokument in da v tem kontekstu ni nikakršnih zadržkov za izdajo letne dovililnice....

Za ponovmo vrnitev v knežje mesto je bil tudi problem nujne oskrbe moje matere, ki ima status 100% invalida in potrebuje permanentne obiske na svojem domu in seveda vse potrebne prevoze z avtomobilom..


Hvala za razumevanje...


Odgovori (1)

30. november 2015 ob 10:45

Izjemoma je možna izdaja dovoljenja za nakup parkirne dovolilnice za stanovalce starega mestnega jedra na podlagi potrdila za začasno prebivališče. Dovoljenje se izda za največ eno leto. Po tem obdobju si mora stranka urediti stalno prebivališče, v kolikor želi koristiti možnost nakupa dovolilnice za stanovalce starega mestnega jedra.

Lep pozdrav.