Republika Slovenija
Občina Celje
Občina Dobrna
Občina Štore
Občina Vojnik

Obnova vodovoda - Pohorska ulica 2ič Natisni

31. julij 2018 ob 12:55
Področje: Okolje in prostor  |  Ureja: Mestna občina Celje


Spoštovani!
Se strinjam, da je bil asfalt pred vrstnimi garažimi v slabem stanju že pred samim začetkom gradbenih del. To sem tudi napisala. A vendar ni bil v takšnem stanju kot je sedaj! Nikakor ni bil tako razpokan, pokraspan, odnešen,...Prav tako niso bile razpokane stene znotraj in zunaj garaž ter poškodvani nekateri dovozi v garaže. Nekaj teh dovozov je bilo obnovljenih v zadnjem letu, sedaj so vsi popokani.
Dobro vem (oz. vemo lastniki garaž) kako so potekala dela v tej ulici, ter kaj je nastalo na novo z gradbenimi stroji (delavci so se vozili in obračali gradbene stroje tik ob vhodih v garaže), prav tako vem kakšne vibracije so se ustavarjale z gradbenimi stroji, ter kako so se tresla tla garaž. Tudi sama imam fotografije, podrobne fotografije na novo nastalih poškodb.
Najlažje je nekaj uničiti, potem pa razmišljati o razpoložljivih sredstvih. Škoda je nastala in naj se tudi sanira. MOC za marsikaj najde denar, naj ga najde tudi za popravilo nastale škode, ki je nastala z obnovo vodovoda.
Lep pozdrav!


Odgovori (1)

08. avgust 2018 ob 14:52


Spoštovani! 

Mestna občina Celje bo v tej fazi (skupaj z asfaltiranjem površin, ki so bile poškodovane zaradi obnove vodovoda) pristopila k sanaciji asfaltnih površin pred garažami.

Lep pozdrav.